Joopie

Joopie

Nadat Joopie (geschat van 2020) maandenlang een zwervend bestaan leidde, zijn huid helemaal kapot van de wonden, besloot hij het roer om te gooien en schootkater te worden. Hij zoekt een schoot die veelvuldig beschikbaar is om Joopie te voorzien van knuffels en aandacht. Deze kater gaat niet stilletjes in een hoekje zitten, maar wil overal bij zijn en laat van zich horen als hij vindt dat hij iets tekort komt. Een gezellig, druk huishouden lijkt hem dus wel wat. Met andere katten lijkt Joopie niet veel op te hebben; hij vindt dat hij zelf in het middelpunt moet staan.

Meer informatie >>

Dalton

Dalton

Deze heerlijke zachtaardige, speelse kater is makkelijk in de omgang. Mensen (jong en oud), andere katten; iedereen vindt hij aardig. Dalton is opgegroeid in een gastgezin, herplaatst en teruggebracht omdat hij niet kon aarden op een appartement; deze knappe heer wil echt de buitenwereld verkennen. Dalton is geboren in september 2022. Hij krijgt hypoallergeen dieetvoer.

Meer informatie >>

Bamsi

Bamsi

Als je deze grote, stoere kater ziet, zou je niet zeggen dat hij eigenlijk alles in het asiel nogal spannend vindt. Bamsi (geboren rond 2017) is vriendelijk naar mensen, zeer knuffelbaar, maar heeft ook een onafhankelijke kant die graag buiten op avontuur gaat. Hij zou met andere katten een huis kunnen delen, maar in het asiel zien we dat nog niet echt terug; alle katten zijn eng. Bamsi wil hier gewoon graag snel weg, zodat hij kan laten zien hoe leuk en grappig hij eigenlijk is. Een match met kleine, drukke kinderen zit er niet in en met honden is Bamsi onbekend.

Meer informatie >>

Puck

Puck

Deze prachtige kater met 1 gehavend oortje is helemaal uniek in zijn soort. Hij is van het type; ik-kom-vanzelf-wel-als-ik-eenmaal-durf. En helaas durft hij in het asiel niet zoveel en zit hij hier vooral ongelukkig te zijn in zijn holletje in de krabton. Puck is afgestaan omdat de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Wij denken dat hij helemaal opbloeit zodra hij een huisje voor zichzelf heeft waar hij lekker zijn eigen ding kan doen, zoals buiten in de tuin struinen. Bij de vorige eigenaar zou Puck goed omgaan met kleine kinderen, maar dit is niet iets wat we nu kunnen testen.

Meer informatie >>

Pumpkin

Pumpkin

Pumpkin is een knappe jongedame van geschat van juli 2023. Ze is ontzettend lief en soms een beetje timide. Ze vind het heerlijk om gekroeld te worden, maar kan ook erg genieten van de tijd voor haarzelf. Gebleken is, dat ze andere katten in huis niet tolereert. Helaas zit ze daarom nu voor de tweede maal in het asiel. Gelukkig maakt ze er het beste van en bekijkt ze alles het liefst vanaf grote hoogte. Omdat Pumpkin op straat gevonden is, verwachten wij dat ze graag weer regelmatig naar buiten wil. Bent u geïnteresseerd geraakt ?

Meer informatie >>

Zoë

Zoë

Zoë is een actieve, ondernemende poes die er heel ongelukkig van werd dat haar eigenaren waren verhuisd naar een appartement. Het buitenleven vindt ze heel aantrekkelijk, maar ook in huis vormt ze leuk gezelschap. Zoë is niet gewend aan kleine kinderen, maar misschien kan ze er nog aan wennen. Andere katten zijn niet echt een probleem, ze is samen met maatje Lea afgestaan. Voor wie een kat zoekt die makkelijk in de omgang is, is Zoë de perfecte match.

Meer informatie >>

Lotje

Lotje

Als jonge poes kwam Lotje in het asiel terecht. In 2012 vond zij een nieuw baasje, waar ze tot voor kort dolgelukkig was. Helaas werd haar baasje zo ziek, dat er niet meer voor Lotje gezorgd kon worden. En nu zit deze prachtige oude dame weer in het asiel. En ze vindt het hier vreselijk. We zoeken daarom mensen die door haar hier-wat-minder-goede humeur heen weten te prikken en haar nog een fijne oude dag willen geven. Lotje vraagt niet veel; een rustig plekje als binnenkat, met dagelijks aandacht, een bakje brokjes en zonder andere katten of kleine kinderen.

Meer informatie >>

Yula

Yula

Deze prachtige Britse korthaar dame is al vanaf haar geboorte in 2015 samen met zusje Shirpa. Jammer genoeg is het nog niet gelukt om de zusjes samen te herplaatsen en omdat het asiel voor hen duidelijk veel te druk is, hebben we besloten hen afzonderlijk proberen te herplaatsen. Er is weinig bekend over Yula, maar in het asiel is ze vriendelijk naar mensen, onzeker, rustig en zoekt ze geen conflicten met andere katten op. Omdat ze altijd heeft samengewoond met haar zusje, wil ze wellicht liever samenwonen met een soortgenoot. Wij denken dat Yula het prima gaat doen als binnenkat.

Meer informatie >>

Lea

Lea

Lea is een actieve, ondernemende poes die er heel ongelukkig van werd dat haar eigenaren waren verhuisd naar een appartement. Het buitenleven vindt ze heel aantrekkelijk, maar als ze thuis komt van haar dagelijkse ommetje, heeft ze graag gezelschap van mensen om zich heen en volgt ze je op de voet. Lea is niet gewend aan kleine kinderen, maar misschien kan ze er nog aan wennen. Andere katten zijn niet echt een probleem, ze is samen met maatje Zoë afgestaan. Voor wie een gezellige, ongecompliceerde poes zoekt, is Lea een goede match.

Meer informatie >>

shirpa

shirpa

Deze prachtige Britse korthaar dame is al vanaf haar geboorte in 2015 samen met zusje Yula. Jammer genoeg is het nog niet gelukt om de zusjes samen te herplaatsen en omdat het asiel voor hen duidelijk veel te druk is, hebben we besloten hen afzonderlijk proberen te herplaatsen. Er is weinig bekend over Shirpa, maar in het asiel is ze vriendelijk naar mensen, stilletjes, angstig en ietwat blazerig naar de andere katten. Shirpa heeft een grote operatie achter de rug waarbij vrijwel al haar tanden en kiezen getrokken zijn.

Meer informatie >>

Jillz

Jillz

Nadat ze twee weken bang in een hokje gezeten heeft, blijkt Jillz een speelse, aanhankelijke poes nu ze eenmaal lekker vrij in de kattenkamer mag lopen. Van stilzitten houdt ze niet; ziet ze iets interessants, dan is ze erbij. Zolang de andere katten haar met rust laten en er geen probleem van maken dat Jillz met haar snoet vooraan staat, valt ze hen niet lastig. Soms, als ze schrikt, kan Jillz even 'terugvallen' naar de poes die ze in haar hokje was. Dan geeft ze een tik. Een gezin met volwassenen is waarschijnlijk het beste.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com