Pension

Pension

Het hele jaar biedt het Dierentehuis Vijfheerenlanden uw dier een zo aangenaam mogelijk logeeradres aan. Welke voorwaarden wij stellen kunt u lezen, zie hiervoor "voorwaarden" in de navigatiebalk.

Zowel bij de honden als de katten is het pensiondeel gescheiden van het asielopvang deel. De hondenhokken worden zeker één maal per dag (maar indien nodig meerdere malen) grondig gereinigd. Er zijn buitenhokken waar het dier vrijelijk naar toe kan. Het uitlaat- en renterrein hebben verschillende compartimenten zodat meerdere honden tegelijk hun energie kwijt kunnen raken.

Honden worden in principe per twee in één hok geplaatst - daar zijn de maten op afgestemd. Uiteraard letten wij er op dat de dieren met elkaar overweg kunnen. Maar soms kan een dier alleen met zichzelf overweg. Wanneer u wenst dat uw dier alleen zit, kunnen wij u alleen van dienst zijn indien de capaciteit dit toelaat. Speciaal in de piek van de vakantieperiode zou dit laatste een probleem kunnen zijn en is er de mogelijkheid dat hiervoor een hogere pensionprijs wordt berekend!

DAGOPVANG
Buiten de vakantieperioden bieden wij ook dagopvang voor uw hond aan. Vraag telefonisch naar de mogelijkheden.

Katten zitten gezellig met z'n allen in een kattenkamer, welke een binnen- en een buitenruimte heeft. U kunt uiteraard uw eigen voer aanleveren, maar dat levert zowel bij hond als kat echter geen korting op de pensionprijs op. Echter voor katten met eigen voer is beperkt ruimte beschikbaar.

Is uw huisdier een logé in ons pension, dan kunt u er van op aan dat uw huisdier een goede liefdevolle verzorging krijgt.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Wicek Listwan. Kijk u ook eens op zijn website als u geintereseerd bent in fotografie. Zijn website is www.wiceklistwan.nl.

Pension
Pension
Pension
Pension
Pension
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com