Elena

Elena

Deze zwarte schoonheid verdient de prijs voor Moeder van het Jaar. Ze was zo zuinig op haar twee kittens, dat ze ze geen moment uit het oog verloor en begon te grommen zodra ze dacht dat we te dichtbij kwamen. Gelukkig is Elena van het kaliber blaffen maar niet bijten; ze is schuw, het kost even wat vertrouwen voor ze zich laat aaien, maar ze kan er vervolgens wel enorm van genieten. Snacks doen wonderen. We weten dat Elena na haar zwerversbestaan ongeveer anderhalve maand bij iemand in huis gewoond heeft.

Meer informatie >>

Beer

Beer

Na je 12e nog van huis en haard weg moeten en in een asiel terecht komen. Het is niet niks en het overkwam poes Beer. Nadat ze zich een week in allerlei hoekjes heeft verscholen, ziet u op de foto dat ze besloten heeft de wereld nu vanuit een ander perspectief te zien. Beer doet nu haar uiterste best om zichzelf te verkopen. Ze is lief, sociaal, knuffelbaar en vindt het fijn om mensen een wasbeurt te geven. Ze komt graag in de tuin, maar blijft wel in de buurt. Hoewel ze samen met een andere poes naar het asiel kwam, is ze hier liever op zichzelf.

Meer informatie >>

Tony

Tony

Tony laat graag van zich horen, een gezellige kletskous. Hij houdt van het buitenleven en de balletjes vliegen door de kamer, want Tony is erg speels. Lange knuffelpartijen hoeven voor hem niet zo; er is veel teveel te beleven en het asiel is te klein voor de energie die Tony heeft. Zolang andere katten hem met rust laten, ontloopt Tony ze en doet zijn eigen ding. Een huishouden voor hem alleen is waarschijnlijk het beste.

Meer informatie >>

Cozy

Cozy

Cozy verblijft op dit moment in een gastgezin.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Kevin: 06-28166399 of Pepijn: 06-22761230

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com